Логотип журнала "Провизор"








Міжнародна спеціалізована виставка МЕДИЦИНА.UA - ВЕСНА
Другие статьи из раздела: Выставки
Статья
№ 07'2011 XVII МЕДИЧНА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК
№ 05'2011 XI Міжнародна спеціалізована виставка
№ 05'2011 XVII МЕДИЧНА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК
№ 23'2010 XI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА Всесвіт краси та здоров'я-2011
№ 18'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 17'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 16'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 15'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 14'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 13'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ

Міжнародна спеціалізована виставка МЕДИЦИНА.UA — ВЕСНА

1–4 квітня в столичному Міжнародному виставковому центрі відбулася Міжнародна спеціалізована виставка «МЕДИЦИНА.UA — ВЕСНА», організатором якої виступила українська виставкова компанія «ЗовнішЕкспоБізнес». Вже 18 років ця компанія працює на ринку України та є засновником багатьох відомих виставкових брендів.

Створена компанією у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я України у 90-х роках міжнародна виставка «Охорона здоров’я» у свій час відіграла певну роль у розвитку вітчизняної медичної науки і виробництва. Сьогодні, спираючись на свій багаторічний досвід проведення виставок в Україні і за кордоном, ми займаємось пошуком нових підходів у виставковій розробці цієї тематики.

Зліва направо: Князевич Василь Михайлович —Міністр охорони здоров’я України; Соколовський Валентин Іванович — Президент української виставкової компанії "ЗовнішЕкспоБізнес"; Луговський Віктор Володимирович — Начальник Управління науково-технічних програм, інноваційного забезпечення та інтелектуальної власності Мінпромполі-тики України

Близькість підходів до розуміння шляхів вдосконалення вітчизняної медичної сфери з МОЗ України дозволила розпочати спільну роботу над створенням нового виставкового проекту Міжнародною спеціалізованою виставкою-форумом МЕДИЦИНА.UA. У ньому було передбачено 6 тематичних блоків: InFarmacia — окрім новинок фармацевтичної промисловості, представила можливості нетрадиційної медицини, гомеопатію; MedTech — спеціалізована експозиція медичного обладнання різного призначення; InterMed — було представлено можливості лікування за кордоном, а також презентовано провідні клініки та медичні центри України; RE. ability — технічні засоби для людей з особливими потребами; BabyMed — сконцентрував питання усього комплексу здоров’я дитини; FinMedService — представив нові для України напрямки — страхову медицину та кредитування медичних послуг.

Зрозуміло, що на початковій виставці проект не може бути здійснений у повному обсязі, але вона подає чимало нового практично корисного матеріалу. У виставці взяли участь компанії-виробники, торгівці, сервісні підприємства з 9 країн. Крім України, це Росія, Литва, Чехія, Словаччина, Німеччина, Швейцарія, Мексика та США. Загальна кількість учасників — 41.

На виставці був представлений широкий спектр продукції та послуг: лабораторний посуд, аналітичні, лабораторні електронні ваги та устаткування для пробопідготовки, стерелізуюче обладнання, біологічно активні домішки, сировина і пакувальні матеріали для фармацевтичної промисловості, високоефективні дезінфекційні матеріали, унікальні прилади для доочищення води, натуральні продукти для активації механізму самовідновлення організму, діагностичні товари та послуги в усіх сферах, пов’язаних з медичним тестуванням, оснащення клініко-діагностичних лабораторій і відділень функціональної діагностики, клініко-діагностичне та оптичне обладнання, послуги у сфері кардіохірургії та кардіології, послуги з діагностики і лікування у десятках областей медицини в провідних університетських та кращих приватних клініках Литви, Німеччини та Швейцарії та багатьох медичних закладах Європи, консалтингові послуги у питаннях експертизи, випробовувань та проведення реєстрації медичних виробів. До нового виставкового проекту виявила інтерес велика група провідних спеціалізованих видань України.

В цілому, на нашу думку, вже перша виставка заклала добре підґрунтя для перетворення її у справді корисну, глибоко змістовну і знакову щорічну медичну подію в Україні.






© Провизор 1998–2022



Грипп у беременных и кормящих женщин
Актуально о профилактике, тактике и лечении

Грипп. Прививка от гриппа
Нужна ли вакцинация?
















Крем от морщин
Возможен ли эффект?
Лечение миомы матки
Как отличить ангину от фарингита






Журнал СТОМАТОЛОГ



џндекс.Њетрика