Смачні й поживні сніданки від ТМ ЇDLO

60

Від якості та своєчасності сніданку залежить не тільки рівень засвоєння спожитої їжі, а й взагалі – здоров’я людини. Тому особливу увагу слід звертати на свіжість харчових продуктів, які споживаються вранці, їх натуральність, насиченість корисними речовинами та легкість засвоєння організмом. Ще в козацьку добу знали, що найкращі сніданки – каші. Купити такі страви можна в інтернет-магазині ЇDLO. Сніданки від ЇDLO не потребують багато часу й зусиль на приготування, скомбіновані за найкращими рецептами та цінуються споживачами як надзвичайно поживні, смачні й зручні.

Смачні й поживні сніданки від ТМ ЇDLO

Каша кукурудзяна з насінням чіа та маком ЇDLO

В процесі розробки рецептури сніданків фахівці компанії ЇDLO враховують рекомендації дієтологів, професійних кухарів та фахівців з харчової промисловості. Все це разом дозволяє досягти найкращого рівня поживності й смакових якостей страв. Так, відомо, що вранці травна система потребує уважного й ощадливого ставлення, адже після нічного сну вона має поступово запуститись у роботу. А що є більш вдалим для цього, ніж каші з їх властивістю обволікати стінки шлунка. Крупи повільно перетравлюються й при цьому поступово наповнюють організм енергією. Це дозволить на першу половину дня зберегти відчуття ситості й залишатись активним.

Що входить до складу сніданків від компанії ЇDLO?

Будь-який сніданок з каші від ЇDLO не просто наситить організм поживними речовинами і забезпечить збалансоване харчування, а ще й підніме настрій на весь наступний день. Ці страви надзвичайно смачні та привабливі зовні. Адже до їх складу входять не тільки крупи, а ще й горіхи, різноманітні насіння, сушені фрукти та ягоди. Завдяки збалансованому складу, каші від ЇDLO є ідеальною їжею не лише для туристів, а й для всіх, хто дбає про свою фігуру, правильне харчування і здоровий спосіб життя. А найбільш запитувані на сьогодні страви до сніданку – це гранола горіхова й каші:

  • Кукурудзяна з насінням чіа та маком;
  • Бананова з інжиром;
  • Вівсяна з курагою;
  • Пшоняна з журавлиною.

Як приготувати сніданок від торгової марки ЇDLO?

Снідати потрібно обов’язково. А щоб вранці встигнути приготувати поживну смакоту, доцільно знову ж скористатись пропозицією компанії ЇDLO – купити суху кашу на сніданок. В каталозі нашого інтернет-магазину пропонується гідний вибір цих страв. За мінімальною кількістю затраченого на приготування каші часу, вона наситить ваш організм поживними речовинами, енергією й просто – подарує гарний настрій. А щоб ці страви не набридли, на кожен день можна вибирати новий варіант сніданку від ЇDLO. Приготувати будь-яку кашу можна просто миттєво, заливши вміст пакунка окропом, а всього за 10 хвилин настоювання вже ласувати поживною смакотою. Крім того такі невибагливі сніданки можна готувати безпосередньо на робочому місці, в дорозі чи в аеропорту. Смак страв розкриється повільно, тому з кожною ложкою вона стає ще смачнішою. А щоб зробити її більш чи менш хрусткою, достатньо змінити час заварювання.

Які переваги швидких сніданків від компанії ЇDLO?

Каші в герметичних пакунках від ЇDLO – це суцільна користь і задоволення. Вони виготовлені виключно з натуральних продуктів, без ГМО та консервантів. Крім раніше перерахованих інгредієнтів деякі каші містять надзвичайно корисний мед, рослинну олію, сухе молоко й вершки. Всі ці страви виготовлені методом інфрачервоної сушки, яка дозволяє найкращим чином зберегти всі вітаміни, мікроелементи та інші поживні речовини. Зручний інноваційний спосіб пакування сніданків дозволяє зберігати каші від ЇDLO протягом тривалого часу, зазвичай до 2 років, в умовах постійних переїздів та походів. А екологічна тара з-під страв може швидко розкладатися в умовах природи, що важливо для збереження довкілля.

ПОДЕЛИТЬСЯ