Логотип журнала "Провизор"








Держлікінспекція анулювала ліцензії трьом виробникам лікарських засобів


Держлікінспекція анулювала ліцензії трьом виробникам лікарських засобів

Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів проводить регулярні перевірки вітчизняних виробників на предмет дотримання Ліцензійних умов з промислового виробництва лікарських засобів.

У II кварталі 2010 року було перевірено 15 виробників лікарських засобів. Інспектори Держлікінспекції, зокрема, перевірили виробників медичних газів, субстанцій та нестерильних лікарських засобів.

За результатами перевірки сім суб’єктів господарювання отримали розпорядження Держлікінспекції про призупинення виробництва до усунення порушень. Таке рішення було винесене на підставі виявлених критичних порушень, що можуть призвести до виробництва неякісних лікарських засобів, які можуть завдати шкоду здоров’ю людини.

Крім того, на підставі акта про неможливість забезпечення виконання Ліцензійних умов були анульовані ліцензії трьом виробникам лікарських засобів. Таке суворе покарання стало наслідком того, що інспектори Держлікінспекції встановили, що на цих підприємствах неможливо здійснювати діяльність з виробництва лікарських засобів. Зокрема, на цих виробництвах була відсутня матеріально-технічна база для здійснення відповідної діяльності.

Також п’яти суб’єктам було надано розпорядження про усунення суттєвих та несуттєвих порушень, яке має бути виконано протягом трьох місяців. Невиконання цього розпорядження є для контролюючого органу підставою про анулювання ліцензії.

Протягом цього терміну виробники мають відповідно до законодавства надавати Держлікінспекції документальні підтвердження щодо усунення виявлених порушень.
За матеріалами Держлікінспекції України

http://http://www.provisor.com.ua






© Провизор 1998–2022



Грипп у беременных и кормящих женщин
Актуально о профилактике, тактике и лечении

Грипп. Прививка от гриппа
Нужна ли вакцинация?
















Крем от морщин
Возможен ли эффект?
Лечение миомы матки
Как отличить ангину от фарингита






Журнал СТОМАТОЛОГ



џндекс.Њетрика