Логотип журнала "Провизор"








МЕДИЧНИЙ ФОРУМ-2008
Другие статьи из раздела: Выставки
Статья
№ 07'2011 XVII МЕДИЧНА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК
№ 05'2011 XI Міжнародна спеціалізована виставка
№ 05'2011 XVII МЕДИЧНА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК
№ 23'2010 XI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА Всесвіт краси та здоров'я-2011
№ 18'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 17'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 16'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 15'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 14'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ
№ 13'2010 XIX МЕЖДУНАРОДНАЯ ВЫСТАВКА ЗДРАВООХРАНЕНИЕ

МЕДИЧНИЙ ФОРУМ-2008

ХІ міжнародна спеціалізована виставка медичного обладнання «Інмед-2008»,

V національна спеціалізована виставка «Індустрія охорони здоров’я-2008»,

III національна спеціалізована виставка за участю іноземних фірм «Фармацевтика-2008»,

III національна спеціалізована виставка за участю іноземних фірм «Ортопедія-2008»

27–30 травня

Національний комплекс «Експоцентр України», павільйон № 1

Церемонія урочистого відкриття — 27 травня о 12.00

Прес-конференція — 27 травня о 13.00 (конференц-зала павільйону № 2)

З 27 по 30 травня в Експоцентрі України — МЕДИЧНИЙ ФОРУМ-2008, який об’єднує спеціалізовані виставки медичної тематики, спрямовані на підтримку і розвиток вітчизняної медичної галузі:

«Інмед-2008» — ХІ Міжнародна спеціалізована виставка медичного обладнання (діагностичне та лабораторне обладнання; функціональна діагностика; електромедицина; механічна апаратура; обладнання та меблі для лікарень; вироби одноразового використання; сучасні науково-технічні розробки в медичній галузі);

«Індустрія охорони здоров’я-2008» — V Національна спеціалізована виставка (медична освіта і наука; техніка та вироби медичного призначення);

«Фармацевтика-2008» — ІІІ Національна спеціалізована виставка за участю іноземних фірм (нові лікарські препарати; наукові розробки та їх впровадження; обладнання для виробництва ліків; обладнання та меблі для аптек; спеціалізовані аптеки; сучасна тара та упаковка для ліків; ліки народної та нетрадиційної медицини; косметика та засоби гігієни; інформаційна система наявності ліків в аптеках; підготовка кадрів);

«Ортопедія-2008» — ІІІ Національна спеціалізована виставка за участю іноземних фірм (нові технології в ортопедії і травматології; діагностичне обладнання; спеціальна медична техніка та інструменти; посттравматична реабілітація; медичний догляд за інвалідами; спеціальний одяг, взуття; спецтранспорт; облаштування шляхів та під’їздів; санаторно-курортне лікування; страхування).

Організатори: МОЗ України, Державне українське об’єднання «ПОЛІТЕХМЕД», Національний комплекс «Експоцентр України» за підтримки Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства промислової політики України, АМН України.

Державне українське об’єднання ПОЛІТЕХМЕД — співорганізатор Медичного форуму-2008. На ринку медичної техніки України працює з 1964 року. Має тісні контакти з підприємствами-розробниками та виробниками медичних виробів; постійні зв’язки з Управліннями охорони здоров’я обласних держадміністрацій та лікувально-профілактичними закладами.

За дорученням МОЗ України з 1992 р. ДУО «ПОЛІТЕХМЕД» слідкує за виконанням Державних програм розвитку медичної промисловості України за напрямками «Медична техніка та вироби медичного призначення».

Генеральний інформаційний партнер Медичного форуму-2008 газета «Здоров’я, події, час» презентує двохтомний «Атлас операції на органах травлення» (автори — академіки О. О. Шалімов та А. П. Радзіховський), «Загальну патологію людини» (автори — академік А. П. Радзіховський та професор Л. В. Кейсевич) та книгу «Щастя жити» (автор — академік А. П. Радзіховський). Головний інформаційний партнер, журнал «Новости медицины и фармации», також презентуватиме своє видання. Чимало цікавих заходів пропонує спеціалістам-медикам і Академія медичних наук України.

Інформаційна підтримка: інформаційні агентства «Новини», «Український фінансовий сервер».

Журнали: «Семейная медицина», «Современная педиатрия», «Стоматолог», «Провізор», «Современная стоматология», «Главний врач», «Главная медсестра», «Мистецтво лікування», «Фармацевтичний журнал», «Міжнародний медичий журнал», «Медичний всесвіт», «Панорама ринку», «Календарь выставок и ярмарок», «Караван плюс», «Услуги. Товары. Цены», «Кур’єрпрайс», «Оптом и в розницу», «Бізнес-пропозиція».

Газети: «Ваше здоров’я», «Енциклопедія здоров’я», «Медицинский вестник Украины», «Здоров’я і здовголіття», «Здоровье. Красота. Спорт», «Провізор», «Аптека галицька», «Вечерний Минск», «Прайсы Києва», «Прайсы Донбасса».

Тижневик: «Пресс-Биржа».

Каталог: «Авто та житло».

Видавництво: «Бізнес Дос’є».

Радіо: «ЕРА», «ЕРА-FM», «Мелодія», «Гала Радіо».

Прес-служба Експоцентру України

Телефон: (044) 596–91–53

E-mail: [email protected]






© Провизор 1998–2022



Грипп у беременных и кормящих женщин
Актуально о профилактике, тактике и лечении

Грипп. Прививка от гриппа
Нужна ли вакцинация?
















Крем от морщин
Возможен ли эффект?
Лечение миомы матки
Как отличить ангину от фарингита






Журнал СТОМАТОЛОГ



џндекс.Њетрика